Oplevelsesgaver

Idéen: Vi fortsætter lidt i samme boldgade som under den foregående når vi her snakker oplevelsesgaver. Men oplevelser kan være så meget andet end shows og musik. Der findes et hav af muligheder, lige fra wellness-oplevelser til biografture og gourmet-forkælelse. Har din kusine eller  søster længe sukket over de ville ønske de kunne lave smukke cupcakes, jamen så giv hende da et cupcake-kursus i gave. Og hvad med et lækkert besøg på et bryggeri til din far, hvor han har mulighed for at smage på varene og tage både oplevelse og de gode varer med hjem? Og ved du ikke hvad din svoger og svigerinde skal have til jul, så giv dem en skøn familiepakke hvor de har mulighed for at give hele familien en oplevelse. Mulighederne er mange og der skulle være oplevelser der kan passe ethvert budget.

Det praktiske: Dette er en dejlig fleksibel gave at give da mulighederne for at vælge en hel specifik oplevelse er mange og hvor du naturligvis kan vælge udfra hvad du som giver har råd og lyst til at betale. Dog vil jeg anbefale at man ser sig godt for! Flere af oplevelserne udbydes i de store byer så brug lidt tid på at læse det praktiske omkring oplevelsesgaverne. Det er måske ikke så spændende med det cupcake-kursus der kun udbydes i København hvis modtageren bor i Esbjerg. Der er efterhånden også flere firmaer der tilbyder oplevelsesgaver og jeg har her listet nogle stykker der giver de bedste muligheder.

Sendentanke.dk  – (en virkelig god side hvis det skal gå stærkt da de tilbyder her-og-nu levering til din eller modtagers indbox eller mobiltelefon.)
Bellevuebox.dk
Oplevelsesgaver.dk
Smartbox.dk

<—Tilbage til “koncerter/shows”    –    til “Oversigten”    –    Videre til “Et helt personligt gavekort”—>