Koncerter/Shows

Idéen: Noget andet der vidner om at du har valgt din gave udfra et personligt kendskab til modtageren er koncert/show oplevelser! Billetter til f.eks. The Bootleg Beatles eller den nye Andrew Lloyd Webber Musical “Love never Dies” viser at du kender din fars fascination af Beatles’ musik og lyttede efter da 
din søster sukkede efter at have set  Phantom of the Opera, og ønskede at der dog bare kom en toer. Giv billetterne i en smuk gaveæske og vedlæg et lille kort. Her udtrykker du at billetterne er modtagerens, men at du til hver en tid vil tage med og dele den store oplevelse. Det kan kun varme inderst inde!

Det praktiske: Koncert/show oplevelser er desværre i den tunge ende af de flestes budgetter. De fleste billetter ligger i omegnen af 300-500 kroner og skal der to styk til render det hurtigt op. Men har man råd til det så er det guld værd. Det er en god idé at holde øje med nye shows og koncerter i medierne og ellers får du her lidt brugbare links til hvor de fleste oplevelser kan søges/købes. 
live-koncerter.dk 
Billetlugen.dk
Billetnet.dk

<—Tilbage til “Giv en stjerne”    –    Til “Oversigten”    –    Videre til “Oplevelsesgaver”—>