Chill faktorSå blev det første hverdag igen efter skolernes vinterferie. En uge der blev tilbragt med hygge og leg og et smut på Brørup-Marked hvor der også blev gjort nogle gode køb. Desværre fandt jeg ikke det jeg faktisk kom efter, men med en chill-faktor der lå under frysepunktet var det vist kun de “hårde hunde” der havde fundet vej den dag. Det blev dog blandt andet til et par gamle vægstager i messing, noget jeg i den kommende tid vil vise jer hvad man kan gøre ved hvis man ønsker et mere patineret eller stilet look. 

   Nu hvor hverdagen har indfundet sig igen blev det tid til at kigge på mine projekter. Min skønne gamle dør der ligger klar til de “kritiske” snit og skruer i kælderen og snart springer ud som en smuk svane fremfor den ramponerede “grimme ælling” den var blevet til i det faldefærdige hus hvorfra den kommer. Som forsmag på min egen afsløring af en genbrugt dør, hvad er så mere oplagt end at vise jer alle de andre fantastiske ting folk rundt om i verden har skabt ud af gamle døre. Lige fra simple ting til mindre kunstværker! Alle de udvalgte billeder er naturligvis relevante i forhold til landstilen og ikke blot tilfældige.  

Så nyd de skønne billeder og lad jer inspirere, det har jeg valgt at blive!