himmelLige lidt livstegn herfra efter lang tids “tørke” her på siden. Ja jeg lever i bedste velgående og har fundet inspirationen igen (Yeaaah!). Som I kan læse under “Om mig” er det indimellem op ad bakke når helbredet skranter og de udfordringer der er forbundet med det gør ofte at man mister sin Muse. Så kræver det at man stopper op, trækker vejret, mærker sig selv og (i mit tilfælde) smider sig i græsset en lun sommerdag, betragter skyerne glide forbi og nyder at mærke man er i live. Jeg er da også tilbage nu med fornyet energi og en masse dejlige opdateringer til jer derude!

Mistet værksted og min kommende Annie Sloan debut!

Da jeg forlod jer sidst var jeg i fuld gang med at forvandle en over 100 år gammel dør til en skøn patineret hjørnereol. Jeg mistede desværre mit værksted og har siden måtte arbejde udendøre når vejret tillader det. Men det skrider fremad, døren er nu savet over efter

dør
dage med brun sæbe for at fjerne alle lagene af maling der var kommet på i årenes løb. Sandpapiret har været fremme og jeg er nu så langt at Annie Sloan kalk-malingen er bestilt hjem og hylderne til reolen er “bestilt” ved min egen handy-man. Det bliver mit første Annie Sloan projekt og jeg er spændt på resultatet! 

Flere Annie Sloan projekter

Udover døren byder den kommende tid også på andre Annie Sloan projekter. Blandt andet har jeg været så heldig at købe et par skønne gamle kurvestole der skal have den helt store tur med kalkmaling og et lækkert skind. En stor vitrine skal også forvandles til et lækkert “landmøbel” ved hjælp af kalkmaling, voks og hønsetråd. Og endelig handler kommende projekter om at få bygget en skøn rustik bænk til køkkenet og få givet køkkenbordet en ny landlig bordplade lavet ud af palletræ. 

Paller, paller og atter paller!

Men for at få materiale til at få projekter ført ud i livet, ja der må knokles indimellem! Fik hentet de helt store paller og brugte timer på at skille dem ad, et rustent søm ad gangen! Men det lønner sig i sidste ende og imorgen er det afsted igen efter endnu flere Euro-paller som en venlig sjæl har foræret mig.

Palle

 En skøn og kærkommen tanke

I modgang er det skønt at vide at folk tænker på en. Derfor var jeg også enormt taknemmelig da jeg en morgen checkede min mail og fandt en betænksom gave fra en god ven. Et gavekort jeg kunne indløse til lige netop den forkælelsesoplevelse jeg kunne ønske mig, på siden sendentanke.dk. En nyere side der har gjort til deres speciale at sende gaver eller gavekort direkte til modtagers inbox eller mobiltelefon. En side der helt sikkert bliver bookmarked da det er en life-saver hvis man til tider er et distræt (*hoost*) eller travlt menneske, der står og mangler at købe en god gave i sidste øjeblik.  

gave