Om mig


Billedtilsmukkefund
Hej med dig, hvor er det fedt du lige fik lyst til at se hvem der “gemmer sig” bag smukkefund bloggen. Mit navn er Rikke og jeg er en rødtop (på godt og ondt). Alderen nærmer sig 35 år og jeg har en stor passion for bolig-med-sjæl indretning og ikke mindst smagsfuld genbrug og istandsættelse af gamle ting og møbler.  Faktisk så er det kreative arbejde og de kreative tanker min måde at flygte lidt fra verden og drømme store drømme (eller små) og skabe noget smukt. Jeg købte sammen med kæresten og sønnen, i 2008, et skønt gammelt hus der har fejret sin 100 års dag for flere år siden nu og her prøver jeg også kræfter med renovering og istandsættelse med den dybeste respekt for husets oprindelige rammer. En del af disse projekter vil også løbende komme til at ligge i denne blog efterhånden som de påbegyndes og færdiggøres. I tillæg til bloggen har jeg en facebook-side som vil rumme andet end bloggen, men også understøtte mine indlæg her, med ekstra billeder, facts og info.

Ikke nogen Van Gogh og så alligevel …

Nej det er ikke her jeg vil påstå jeg er nogen Van Gogh og så alligevel lidt. Ethvert talent kræver en smule galskab, eller hvad? På det plan har jeg mit på det tørre. I det daglige liv prøver jeg at jonglere de udfordringer der kommer af at være udfordret med skizofreni, depression, angst og PTSD, sjældne lever-tumorer og andre “Småskavanker” og forsøger at få det til at gå op i en højere enhed med det at være mor, kæreste, kvinde og så bare Rikke. Og nåh ja, når jeg ikke er kreativ husejer eller følger en ny indskydelse, så arbejder jeg ihærdigt på at ændre mit liv og smide en maaaaasse kilo. Men det er et helt andet kapitel som du kan læse meget mere om på min personlige blog: www.mineskridt.dk

Mineskridtskærmbillede

… og ja, jeg har stadig begge ører i behold *blink*

 

Du får det tilbage du selv sender ud…

På trods af udfordringer og “dumme” dage mener jeg det er vigtigt at tage livet med højt humør. Sender man god karma ud i verden får man god karma igen. At se lyst på livet er ikke altid let men det gør nu engang en forskel. Jeg er hende den fremmede der sender dig et uopfordret smil en dag på gaden eller i butikken (helt uden bagtanker), hende der gerne “rykker en balle” når der ikke er flere sæder i bussen og især hende med den virkelig sorte humor! Hvorfor? Fordi jeg mener at livet kan tages for alvorligt. Nogen gange skal man stoppe op og mærke solen, høre fuglene og indsnuse duften af blomster, ellers er livet ovre før man egentlig nåede rigtigt at leve det.