Først og fremmest: Rigtig godt nytår til jer alle sammen! Det er længe siden sidste indlæg må man sige og bloggen har ligget i en forventningsfuld dvale. Det har ikke skortet på idéerne og projekterne, desværre har der bare været andre ting der har fyldt godt i mit liv. En af de absolut største ting er naturligvis min egen personlige rejse i forhold til helbredsmæssige udfordringer og min vej tilbage til arbejdsmarkedet. Måske har nogle af jer fundet vej til min personlige blog mineskridt.dk  og set at der har været nok at tage fat på det sidste halve års tid.

Mineskridtskærmbillede

Jeg er dog tilbage nu i noget større omfang, da det kreative ér og bliver mit ”fristed”, både i tanke og de praktiske handlinger. Det er jo rent guf det I har i vente herinde. Her er blot lidt af det:

 • Min smukke renoverede og nu afsluttede mellemgang
 • Renoveringen og personliggørelsen af det fedeste metalskab der skal stå på sønnens værelse
 • Min egen hjemmelavede tallerken-række, perfekt til landkøkkenet
 • Istandsættelse og maling af et skønt gammelt spisebord
 • Opbevaringsløsninger til landkøkkenet
 • Skabelsen af et rustikt kombineret opbevaringsmøbel og radiatorskjuler
 • Upcycling: fra 100 år gammel seng til køkkenbænk
 • Upcycling: fra 110 år gammel seng til entrémøbel
 • Upcycling: Smukt Display-Cabinet ud af 100 år gammel dør og kasserede sprossevinduer

Desuden:

 • Annie Sloan eller Vintage Paint: Derfor vælger jeg som jeg gør
 • Bliv inspireret til hvordan du kan skabe dit eget smukke og personlige hjem med genbrugsløsninger.

…og meget meget mere!

Husk at du kan se mere på min facebook-side. Jeg håber vi ses herinde i løbet af 2016 for det bliver et forrygende år.