Ja det er jeg nødt til at spørge jer derude om, for jeg ved det ikke! Jeg synes at det de sidste par år er gået stærkt ned ad bakke med udvalget af de rigtigt gode markeder i Danmark. Jeg var nået frem til den konklussion at mit hjem og mine kreative evner kunne have brug for lidt “nyt” gammelt at fikse op og finde en plads til og tog derfor på årets Vorbasse Marked. Stor var min skuffelse da der stort set ikke var andet end spisesteder, folk der solgte nyt eller øltelte hvor folk allerede ved middagstid fredag, kom væltende berusede ud. Det i sig selv kan da have en vis charme men markedet var en kæmpe skuffelse! Det lykkedes mig at opdrive ialt 3 handlende der solgte gammelt interiør som mindre møbler og spejle etc. Og ellers var der de sædvanlige der var taget på marked, istedet for på genbrugs pladsen, med deres “affald”. Efter 6 timer var det lykkedes mig at blive den heldige ejer af to poser krydderier og lørdagssnolder til junior. Vi fik da kigget en del på dyrene, men taget i betragtning at det kostede os alle en mindre høreskade fordi en Tombola-ejer, der nok burde have skruet op for sin høresnegl, fandt det nødvendigt at ringe med en stor klokke ind i en mikrofon der forstærkede lyden ca. 1000 gange, så var det bare ikke turen værd! På stående fod overvejer jeg stærkt om ikke man skulle tage chancen og smutte på Ho Fåremarked i august, og i det mindste få én god markedsoplevelse denne sommer. Og lige et tip til jer sælgere derude: jeg tror der er mange flere end jeg der går langt udenom en bod når ejer og besøgende står og storryger over varene. Det er bare ikke den bedste reklame, tænk lige over det!