Diamonds are a girl´s best friend

Idéen: jeg ved godt jeg i starten skrev at de følgende julegaveidéer ville være til også de mindre gavebudgetter og det holder jeg naturligvis fast ved. Men det er ingen hemmelighed at velvalgte smykker ofte vækker lykke, især ved den kvindelige del af befolkningen. Så “Diamanter er en piges bedste ven” men mindre kan altså også gøre det. Her handler det om at forære den du holder af, et personligt smykke der får ham/hende til at tænke på dig når han/hun bærer det. Medmindre man synes det er en god idé at forære dem dit eget navn som halskæde så de bogstaveligt talt bærer det rundt med sig, så er der mange andre muligheder. Hvad med en skøn medaljon med et dejligt billede af modtageren og dig? Et hundetegn til ham med et par velvalgte ord indgraveret som kun I kender betydningen af? Eller hvad med et smukt skrin med et lille digt på som du ved betyder ekstra meget for modtageren? Mulighederne er mange. Du behøver ikke nødvendigvis købe et smykke, et ældre smykke der betyder noget kan få nyt liv hvis et par smukke ord indgraveres. 

Det praktiske:  Der er gode muligheder for at bestille smykket online og allerede i din bestilling vælge hvad der skal indgraveres. Der er et hav af netbutikker derude, så som Kobra.dk og Chanti.dk, der tilbyder skønne smykker og indgravering. Hvis du derimod er typen der meget gerne vil se smykket i virkeligheden så er der de fleste steder også gode muligheder for at besøge en lokalguldsmed og se og røre inden du beslutter dig. Hvor dyrt eller billigt det skal være vælger du jo selv. Har du et større budget at gøre godt med kunne det være det var et guldsmykke du skulle vælge og har du et mindre budget så vælg et smukt forgyldt smykke eller et af sølv. Sørg blot for at det er
nikkelfri da flere og flere danskere lider af netop den form for allergi. I hvert tilfælde den del af 
smykket/kæden der skal være i kontakt med hud skal helst være testet og det absolut bedste er da at det er helt af sølv eller guld. En anden praktisk ting at holde for øje er størrelsen. Er der tale om en ring er det godt at kende fingerstørrelsen og er der tale om en halskæde er det en fordel at kæden ikke er for kort i forhold til den hals der skal bære den. Og tænk så gerne alternativt! Måske er det et ganske særligt smykke der skal til? Hvad med et fossil f.eks.? Eller måske et besøg på et af de mange online auktionshuse  kan tilvejebringe et smukt antikt smykke til en ganske særlig modtager. Her er priserne dog nogle lidt andre!

<—Tilbage til “Fotobog”    –    Til “Oversigten”    –    Videre til “Find din indre Van Gogh”—>