Så blev julen skudt i gang allerede i oktober for mit vedkommende.  Hos en ”ven” på facebook havde jeg set en lille reklame for et lokalt loppemarked hvor der ville være lagersalg med minus 70% og hvem kan sige nej til det? Så en lørdag formiddag blev GPS’en indstillet og så gik turen sydpå.  I silende regn nåede vi frem til en gård, hvor dræbersneglene lå spredt med løs hånd udover græsset hvor parkering var mulig. De åbne sko blev forbandet langt væk da den første kolde, våde fornemmelse sneg sig indenfor strømpen.  Det lykkes dog at nå frem til laden uden at drukne i de store pytter og så blev der suget til sig af indtrykkene. Lige indenfor lå lagersalget.  Borde bugnede med rester fra dette års kollektioner indenfor blandt andet Ib Laursen og alt var minus 70 %.  Især julepynten og tilbehør fangede mit blik. Smukke stofhjerter i klassisk julelook, små frække cupcakes til juletræet og pins til adventskransens lys.  Kræmmerhus i gammeldags rødt og hvidt stof og røde julestjerner til ophæng. 

        Fristelserne var mange og de var store. Der kom også lidt andet end juleting i kurven men ”finansministeren” styrede slagets gang med hård hånd og der kom slet ikke så meget med hjem som jeg godt kunne have argumenteret for der sagtens kunne.  Billederne her i indlægget viser eksempler på de skønne køb. 

Et kig på resten af det almindelige loppemarked afslørede ikke meget andet end brugt legetøj, lidt porcelæn og hjemmelavede smykker og var i sig selv ikke interessant i forhold til mine ønsker.  Dagens fangst rendte op over de 700 kroner MEN når de 70% var fratrukket var prisen faktisk ganske beskeden og det viser jo bare at man kan være heldig at kunne betale sig fra det.  Da klassisk julepynt sjældent ændrer sig eller går af mode generer det mig ikke det mindste at jeg til den pris ”kun” kunne erhverve mig sidste års modeller.